I går havde jeg en dag hvor jeg absolut ingen planer havde, så det endte med sushi hjemme på sofaen og The Devil wears Prada på tv’et. Som nogle af jer måske ved, så er jeg ikke så glad for kød, og jeg kan slet ikke lide hakket oksekød, så I kan nok regne ud at mine tømmermændsdage sjældent ender på Mac D. Faktisk spiste jeg for første gang i nok 8 år en hotdog til et event her under modeugen i januar. Det var en gourmet hotdog hvor fyldet i pølserne var hjemmelavet. Det krævede lige noget overtalelse fra egen side, men den smagte faktisk rigtigt lækkert. Dog falder mit valg altid på sushi, når jeg skal have fast food, og Sushimania i Herning er et af de bedste sushisteder jeg kender. Spicy veggie og Garlic salmon er mine favoritter.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Yesterday I ended on the couch with sushi and The Devil wears Prada. I dont like much meat and therefore don’t eat burgers, so I tend to buy sushi when I crave fastfood. 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...