I dag er bare en af de dage hvor jeg ikke skal nå noget. Jeg har derfor også taget mig god tid til at lave en sund og lækker morgenmad, og bare siddet med min kalender og computer og ordnet aftaler. Müslien er efterhånden en af mine favoritter, fordi den smager skønt, og er så nem at lave. Jeg har netop lagt opskriften op her. Jeg står faktisk med det ene ben ude af døren, skal nemlig hjem til noget familie og grille om lidt. Vi blogges ved <3

English recap / I love those mornings where I have no plans at all. I’m terrible at waking up early so I really enjoy these slow mornings where I have time to make myself a healthy and solid breakfast meal. The granola is super easy to make and I always make a big portion so I can just add some to my yogurt each morning.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...