Spiste denne lækre portion skyr med müsli og danske jordbær til morgenmad i dag. Den fylder mig op på sådan en god måde, hvor jeg bliver tilpas mæt, og heller ikke har nogen sukkertrang længe efter. Jeg bruger nemlig honning til at søde med og det er mindre usundt end raffineret hvidt sukker, og indeholder desuden mere vitamin og mineral end hvidt sukker. Jeg har jo delt opskriften på müsli nogle gange efterhånden, men her får I opskriften på denne version.

Müsli / havregryn, hakkede mandler, hørfrø, solsikkekerner, kokos, hakket mørk chokolade (min. 70%), dansk honning.

Kom de hakkede nødder på en tør pande ved middel varme. Efter et godt  minuts tid tilsættes de resterende tørprodukter. Sørg for hele tiden at vende det rundt på panden så det ikke kommer til at smage brændt. Til slut hældes lidt honning hen over ingredienserne. Pas endelig på ikke at komme for meget honning på, så bliver det for sødt. Drys chokoladen på lige inden massen tages af panden, og læg den derefter på en stor flad tallerken og lad størkne i 5 minutter til det er lidt sprødt. Når du serverer det på din morgenmad, så drys evt. lidt kokos ovenpå. Det er en super lækker kontrast til den mørke chokolade.

Müslien kan sagtens holde sig en uge eller mere, men er dog lækrest og sprødest de første dage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...