Det er efterhånden længe siden jeg er kommet med en lille opdatering fra Instagram, så her får I lidt billeder fra den seneste tid. Faktisk har jeg været rigtig slem til at opdatere her inde på det seneste, men jeg lover at det ændrer sig så snart jeg har afleveret min opgave.

  1.  Har så sent som i dag skudt billeder af min blogger-veninde Katrine Mørk, til et indlæg som kommer på bloggen snart.
  2.  Har bagt meget lækker snickerskage med instrukser fra selvsamme person. I kan finde opskriften her. Ps. kagen er både gluten-og ægfri, og helt utrolig nem at lave.
  3. Et lille selfie (slipper vi nogensinde af med dem) inden den stod på sushi hygge på Yutaka i Herning
  4. Et gruppe-selfie inden bytur. Sådan nogle er næsten obligatoriske inden byture, right?
  5. Jordbær der smagte af noget. Endelig tegn på forår.
  6. I Tivoli og se Dirty Dancing med mine to skønne søstre
  7. Når jeg er hos mine forældre hiver jeg ofte deres vaffeljern frem og laver sunde vafler til morgenmad. Mums!
  8. Katrine og jeg lavede den lækreste risotto med porrer, spinat og bacon.
  9. Jeg spiser for det meste skyr til morgenmad, men en gang imellem laver jeg mig en omelet til lidt afveksling, og denne med spinat, og avocado til er ret god.
Hvis I har lyst til at følge lidt med på Instagram også, så hedder jeg byjennip derinde. De næste dage kommer jeg i hvert fald nok til at opdatere lidt fra København. Jeg sidder nemlig i toget på vej dertil nu sammen med Katrine, som jeg skal ud og shoppe med i morgen.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...