Jeg havde jo ønsket mig nogle skiferplader i julegave, og jeg var så heldig at få 6 stk af mine forældre. Jeg synes de er ret fine at servere mad og især dessert på. I går serverede jeg både avocado/hytteost madder til frokost og Brændende Kærlighed ala Jenni til aften. Meals for one! Den brændende kærlighed var altså rigtigt lækker, omend en smule utraditionel. Til kartoffelmosen havde jeg bare tilføjet frisk persille,og serveret med bløde løg og stegt bacon til. Skiferpladerne er købt hos nordhjem.dk og jeg tror det er det billigste sted jeg har set skiferplader ind til nu. 35 kr. stykket og fragten var også ret billig. I kan finde dem her, hvis det har interesse. Jeg mener dog også de fås til rimelig overkommelige priser i Inspiration.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I got these beautiful and rustic slate plates for Christmas. I think they are very suitable for serving desserts and other dishes. They are actually quite inexpensive too. Can’t wait to serve food for my guests now.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...