Her får I anden omgang outfit billeder fra året der er gået. Jeg håber I alle havde et godt nytår. Jeg havde i hvert fald en rigtig hyggelig og festlig aften, omend jeg var lidt træt.

Sidst på sommeren var jeg jo 3 uger i USA og derfor er der også en del outfits derfra. Det er bare lidt sjovere at tage outfitbilleder sådanne steder med palmer, strand og pulserende liv i baggrunden – for slet ikke at tale om at få foreviget alt mit nye tøj der fra 😛 Desuden fik jeg derovre også farvet mit hår nogle tonere lysere, så en smule forandring er der da sket. Men ellers er det generelt ikke de vilde ændringer der sker med mit udseende i løbet af et år. Til gengæld har 2013 for mit vedkommende været et begivenhedsrigt år. Jeg har været mere på ferie end jeg ‘plejer’ og så har jeg for første gang været i USA og oplevet 2 af mine drømme destinationer – New York og Miami. Desuden er jeg i september startet på nyt studie og flyttet hjemmefra. Endda helt til Jylland! Big changes!!

Jeg vil bestemt gøre mit til at 2014 skal blive et lige så begivenhedsrigt år. Til foråret skal jeg til New York igen, så det bliver super skønt at kunne tilbringe lidt flere dage der ovre denne gang, og forhåbentlig få set noget af det vi ikke nåede sidst. Kan ikke vente med at se hvad året ellers bringer.

__________________________________________________________________________________________________________________

This is the second round of outfits from the past year. My look hasn’t changed that much although I had my hair colored a bit lighter. Eventhough my looks haven’t changed a lot, my life definitely has. I have for the first time in my life been to The united states and visited two of my dream destinations – New York and Miami. Furthermore I have started on a new and interesting education and I have moved far away from my family and loved ones. Big changes!! I hope that 2014 will turn out just as exciting. I already know by now that I’m going to New York this spring. Can’t wait to see what else 2014 has to offer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...