Nu hvor året er ved at rinde ud, synes jeg det var på sin plads at se tilbage på nogle af de outfits jeg har haft på gennem 2014. Og hold nu op hvor har det taget lang tid og sidde og kigge det hele igennem. Jeg har delt mine outfits op i to, så I ikke får alt for mange på en gang. Mine personlige favoritter er nr. 4, 12 og nr. 13. Har I nogle favoritter i blandt de ovenviste? Anden del kommer enten på onsdag eller først i det nye år.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Since we are almost through with 2014 I thought it would be suitable to look at some of the outfits I’ve been wearing throughout the year. I’ll show you the first part today. My personal favorites are number 4, 12 and 13. Do you guys have a favorite?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...