Outfit details:     jeans / Dr. Denim solitaire here, tee / Alexander Wang x H&M, boots / Dixie, cardigan / Ichi, earrings / H&M

Dette outfit havde jeg på Juleaftens dag, da jeg var rundt og bytte gaver med familien og i kirke med mine søstre, mine niecer og mine nevøer. Rigtigt hyggeligt! Det var faktisk min ene niece og mine to nevøer der spurgte om vi ville med i kirke, og de er altså alle tre spæde teenagere. Ungdommen nu til dags haha. Vi var 13 mennesker Juleaften så vi var færdige med at pakke gaver op da klokken var ved at være halv 1. Men hvor var det bare en hyggelig aften. Om aftenen havde jeg skiftet til denne kjole, som lige nu er sat ned med 50%. Januarudsalget er vist efterhånden startet de fleste steder.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

This is what I wore on the 24th. when I went exchanging gifts with my family and went to church afterwards. My niece and my two nephews actually asked me if I wanted to go to church with them. I might add that all three of them are teenagers so I was a little surprised they wanted to go to church haha. But honestly it’s always so cosy to go on Christmas eve. In the evening I wore this dress that is actually now on sale. I guess the Janury sale has started already.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...