Glædeligt nytår alle sammen. Tænkte jeg ville slutte året af med at smide endnu en gang outfits fra 2014 på bloggen. De er fra slut-sommer og frem her til december. Mine favoritter denne gang er nr. 1, 2 og 10. Hvilke er jeres favoritter?

Mit år har bl.a. budt på en rejse til New York i foråret og en tur til Paris i efteråret. Den ene var en studietur og den anden var en arbejdsrelateret tur, så ingen ferierejser i år. Min sommerferie blev spenderet i Danmark, og heldigvis havde vi jo en rigtig solrig sommer. Måske det bliver til en ferie i 2015, men pengene er små når man er på SU, så nu må vi se. I hvert fald ved jeg at 2015 byder på nye udfordringer, da jeg til sommer færdiggør min uddannelse som designteknolog. Jeg skal derfor finde ud af hvad jeg vil bagefter. Skal jeg læse videre? Skal jeg ud og arbejde? Eller skal jeg måske genoptage min pædagoguddannelse, som jeg var nået over halvvejs med, da jeg stoppede? Der er helt sikkert nogle vigtige og afgørende beslutninger der skal tages i 2015. Skal jeg blive boende i Herning, flytte til Århus eller måske til København? Allerhelst vil jeg gerne tilbage til Sjælland hvor min familie er. Jeg er meget spændt på hvad det nye år bringer, også for bloggens vedkommende. Tak fordi I har fulgt med i mine skriblerier, jeg glæder mig til at byde på endnu flere indlæg i 2015 <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Happy New Year everyone! I thought I would end the year with another round of outfits. My favorites this time are number 1, 2 and 10. Do you guys have a favorite this time?

My 2014 has offered a study trip to New York in the Spring and a work related trip to Paris in the fall. Both very interesting! I’m not sure which trips 2015 will bring yet but I know it’s going to be a year of changes and decision making. Next summer I finish my education as a design technologist so I’ll have to decide what to do afterwards. Maybe continue studying or find a nice job? I’m pretty excited to see what 2015 will bring. Thank you all for reading my blog. I look forward to another year full of outfits, new purchases and other great articles on the blog <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...