Nytårsforsætter for bloggen

Knit / H&M Premium Quality, hat / H&M, pants / Calvin Klein, boots / Ecco

English further below

I starten af sidste år satte jeg 4 nytårsforsætter for bloggen, så jeg vil starte indlægget her med en opfølgning på de mål jeg havde for bloggen for et år siden. De fleste af jer kan nok ikke huske hvilke mål jeg dengang nedskrev, så I kan læse dem her, hvis de skal genopfriskes, og ellers nævner jeg dem overordnet nedenfor.

Blogge minimum 3 gange om ugen – 2016 var et travlt år hvor arbejde og studie tog meget tid fra bloggen. Derfor lavede jeg et mål om at få blogget meget mere i 2017. 3 gange om ugen er det dog langt fra blevet til hver uge.Dog har jeg været noget mere aktiv på bloggen i 2017, og især de sidste 3-4 måneder af året, er det gået godt med at få blogget regelmæssigt.

Begynde at lave vlogs – Denne kan jeg i princippet tjekke af listen. Begyndte dog først i rigtigt i december (bedre sent end aldrig) og 2 videoer/vlogs nåede det altså at blive til i 2017. Jeg skulle åbenbart lige i gang, men nu er jeg også klar til at lave meget mere af det.

Udvide mit netværk – Med min flytning til New York i februar, blev det lidt en udfordring for mig at vedligeholde og udvide mit netværk af bloggere i Danmark, og det blev selvfølgelig også sværere for mig at deltage i diverse blogger events. Alligevel synes jeg at jeg har klaret dette mål fint. Jeg har deltaget i alt hvad jeg kunne, de gange jeg har været i Danmark i løbet året og jeg har holdt kontakten med PR-bureauer og flere af de bloggere jeg kender. Desuden har jeg selv været mere opsøgende ift. netværk i New York, og har den vej igennem mødt andre influenter og deltaget i New York Fashionweek.

Få et pænere layout – Målet her er delvist nået, eftersom jeg har ændret nogle ting hist og her løbende. Jeg har blandt andet indsat ny header og oprettet en ny kategori i toppen af bloggen. Jeg valgte dog ikke at rykke min blog, da jeg helst vil undgå de kæmpe reklamesøjler. Jeg har dog stadig en hel del ting jeg gerne vil have lavet ved bloggens udseende.

Jeg vil den næste uge komme med mine mål og drømme for 2018, og så arbejder jeg på et indlæg med højdepunkterne fra 2017, som jeg glæder mig til at dele med jer.

new years resolutions for the blog

English / At the beginning of last year I set some New Years resolutions for the blog so I thought it was time to follow up on them now one year later. Back then I wrote them in Danish but I will share the topics down below and chat a bit about how I did.

Blog minimum 3 times a week – Going through a 2016 where work and education took up much of my time I didn’t blog very often, so I promised myself to change that in 2017. I must admit that there has been a lot of weeks where I didn’t blog three times a week but I’ve definetely done a lot better in 2017, especially the last 3-4 months of the year.

Start to vlog – I can now tick this one of my list eventhough I didn’t actually posted my first vlog until mid-December. Better late than never, right? At least now I feel like I have started and I’m more motivated than ever to continue vlogging. If you fancy checking out my vlogs, you can find my channel here

Expand my network – Eventhough I left for New York in February I have been trying to attend as many events as possible the times I have been in Denmark. I’ve also been keeping in touch with fellow bloggers and PR-agencies which I think is important because I knew I would come back to Denmark for a more permanent stay eventually. That said I also tried to eastablish a network in New York and even got to attend New York Fashionweek. Big highlight of the year!

Get a nicer layout – I definitely changed a few things here and there but still have a lot more that I wanna change. Things that I did change though, was my header and then I also added a new category on my blog.

In the next week’s time I’ll be sharing my goals and dreams for 2018 and I’m also currently working on a blog post about the highlights from 2017 which I look forward to share with you

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...