Så får I endelig anden ombæring af mine outfits fra 2015. Denne gang har jeg samlet nogle af dem fra april til juli. Jeg tror at mine favoritter denne gang må være nr. 1 og nr. 3. To ret forskellige outfits, men jeg kan godt lide at det første er enkelt og business men stadig ret feminint (blondetoppen har de fineste detaljer). Jeg havde det på, da jeg skulle mødes og interviewe en virksomhed i forbindelse med en opgave. Dungareesne havde jeg på ud at spise sushi med en god veninde, og jeg synes de er perfekt til sådanne hverdagsstunder. Blondetoppen og Dungareesne er nogle af de tøj køb fra 2015 som jeg stadig er utroligt glad for. Hvilke outfits er jeres favoritter denne gang?

English recap / It’s time to share some more of my outfits from 2015. These are from April to July. My favorites are number 1 and 3. They are quite different. The first a little more stylish and sexy and the other one more sweet and playful, but I really like both styles. Which outfits are your favorites?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...