Jeg har før postet opskriften på disse lækre vegetar frikadeller med gulerod. De er så nemme at lave og de smager fantastisk! De andre gange jeg har lavet ‘frikadellerne’ har jeg bare haft det problem at det var ret svært at få ‘farsen’ til hænge sammen. Så denne gang forsøgte jeg mig med at bruge to æg i stedet for ét. Det fungerede virkelig godt, og som I kan se på billederne, så blev det denne gang nogle pæne ‘frikadeller’. I kan se billeder af de mindre pæne, men lige så velsmagende ‘frikadeller’ herOpskriften får I her:

Til 9 stk. skal du bruge:
2 store gulerødder
1½ dl. havregryn
1 løg
2 æg
salt og peber

lidt olivenolie til stegning


Skræl og riv gulerødder og løg groft på et rivejern og rør det til fars med havregryn og æg. Tilsæt salt og peber og form så frikadellerne med en spiseske mod håndfladen. Steg farsen som frikadeller på en pande med olivenolie ved middel varme ca. 8 minutter.

‘Frikadellerne’ kan varieres med et utal af forskellige slags grøntsager, og spises på rugbrød til frokost eller som tilbehør til en hovedret til aften.

Enjoy!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...