mine outfits i 2017Byjenni outfits 2017new york outfits

English below

Med årets udgang kun få dage væk, er det traditionen tro blevet tid til en lille opsummering af mine outfits fra året der er gået. Størstedelen af mine outfit billeder dette år, er taget i New York. Faktisk er det første look ovenfor fra det indlæg i januar, hvor jeg offentliggjorde at jeg skulle til New York. Kan I huske det? Jeg snakkede blandt andet om at jeg endnu ikke vidste om mit ophold ville vare én eller 5 måneder, og ja, nu er det foreløbigt blevet til små 10 måneder. Selvom jeg nu er tilbage i Danmark, så føler jeg mig bestemt ikke færdig med New York (det er kun min bankkonto der gør det), men lad os se hvad tiden bringer. Jeg er i hvert fald spændt på hvad 2018 kommer til at byde på.

Mine favorit looks fra 2017 må være nr. 2, 8 og 10. Jeg er især vild med nr. 10 med matchende top og nederdel. Jeg havde det på, en af dagene under New York fashionweek, og kunne også sagtens finde på at iføre mig det til den københavnske modeuge til sommer. Har I nogle favorit looks ovenfor? Jeg vil elske at høre hvilke I er mest til.

English / when a yaer is coming to an end I have a tradition here on my blog for sharing the outfits I’ve been wearing throughout the year so here is an outfit recap from 2017. Most of my outfit pics from this year are shot in New York. Spending most of my 2017 in New York definitely make me miss the city. Eventhough I’m happy to be back in Denmark with my family and friends I definitely don’t feel that I’m done with New York (that’s only my bank account), but let’s see what happens. Another reason why I’m so excited to see what 2018 will bring.

My favorite looks from 2017 must be number 2, 8 and 10. Especially look number 10 with the matching skirt and top is a favorite. I wore it during New York Fashionweek and got a lot of compliments for it. Do you guys have any favorites from the looks above? would love to hear which outfits that you like better.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...