Tænkte at jeg ville slutte året af med nogle outfits fra 2013. Her får I første halvdel. Som I kan se så gik jeg i starten af året væk fra at have pandehår. Desuden gik jeg meget i sort og mørke farver generelt i løbet af vinteren. I sommers var jeg i Tyrkiet og derfor er der også en del outfit billeder der fra. På ferier render jeg generelt rigtigt meget i lette kjoler og nederdele.

Noget af det jeg har haft på flest gange i år må være min Moss Copenhagen buksedragt og min nederdel fra Saint Tropez, og så har jeg været (og er stadig) super glad for mine sorte Dr. Denim solitaire jeans. Dem går man aldrig galt i byen med.

Nu vil jeg lukke min computer ned og se at få klædt om. Ved ikke helt hvad jeg skal tage på endnu. Overvejer lidt outfit 3 i række 2, bare i en vinter edition med nylonstrømper og støvler, Anden omgang outfits fra 2013 får I først i det nye år. Vi blogges ved i 2014 <3

_________________________________________________________________________________________________________________

I think it’s appropriate to finish this year by posting some of my outfits from 2013. This is first half. The second round I will show you next year 😉 Part one includes a lot of dark colors from the winter but I’m showing legs on many of the summer pictures though, as I was in Turkey this summer. I must say that my Moss Copenhagen jumpsuit is one of those items a have been wearing quite a lot this year.

Thank you guys for reading my blog. See U in 2014 <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...