tilbageblik 2018

Godt Nytår alle sammen. Så gik 2018. Jeg håber I kom godt ind i det nye år. Traditionen tro har jeg samlet nogle af mine looks fra årets løb. Jeg synes også det giver anledning til at se lidt tilbage på året der er gået. Jeg overvejede at lave et indlæg, hvor jeg samlede op på de mål, som jeg satte i starten af året, men jeg har ærligt talt lagt dem lidt til side henover året. Nogle er halvt nået og et par stykker kom jeg da også meget godt i land med, men flere af dem, har jeg simpelthen sat for lidt tid og energi af til. Typisk fordi der kom nogle andre ting i vejen. Bl.a. rykkede jeg jo til England i starten af året, kæmpede en lang kamp for at opnå en af mine drømme, kom tilbage til Danmark igen i september og startede nyt job i oktober.

Det er alle sammen gode ting der er sket. 2018 har været et fint år, omend et ret roligt år på begivenheds fronten. Der er ikke mange nye ting jeg kan krydse af listen, men det er også okay. Jeg må jo også erkende at 2017 er og bliver et svært år at slå. Måske 2019 kommer til det. Det må tiden vise. Muligvis sætter jeg nogle nye mål for 2019, for jeg kan egentlig godt lide at følge en plan. Og jeg har allerede nu nogle ting, som bare skal nås i 2019 for at nå den drøm dér, som jeg efterhånden har hentydet til et par gange.


Happy New Year everyone! That was 2018. As every year I have collected a good handful of my looks from the year gone by in a blog post. Also I thought it would be a great opportunity to look back and reflect a bit on 2018. I considered doing a blog post where I would catch up on the goals I set for myself at the beginning of the year but I honestly feel like I forgot a little bit about them. I didn´t really complete one goal fully. Propably just because life happened. 2018 was the year where I moved to the UK, I was busy trying to reach one of my dreams, I came back to Denmark in September again and started a new job in October. It’s all good things. Nothing major. 2018 has been fine but not great. But okay, I will say in it’s defense that 2017 will always be a hard one to beat. Maybe 2019 will be the year that tops 2017. Only time will tell.

tilbageblik 2018

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...