Som I måske har bemærket, så elsker jeg at lave cupcakes. Jeg kan godt lide det der med at prøve nye variationer og pynte cupcakesne på alle mulige måder. Det er sjovt, og man kan variere smag og udseende i nærmest alle afskygninger. Tror det er det der gør at jeg stadig troligt holder fast i den lille kopkage, selv om der er kommet andre modstandere på banen, som macarons, whoopie pies og cake pops.

Fordi at der jo ofte sniger sig en cupcake opskrift ind i mellem modeindlæggene, så syntes jeg også de fortjente et indlæg med året der gik. Ovenfor har jeg samlet en god håndfuld af dem jeg har lavet i løbet af 2012.

Til min fødselsdag lavede jeg cupcakes med henholdsvis hindbær og kakao. I kan finde opskriften + flere billeder ved at klikke her. Syntes selv at smag og udseende blev ganske tilfredsstillende.

Jeg har også et par gange lavet cupcakes med hjerter på. Det var noget jeg fandt på en dag jeg skulle bage kage til der hvor jeg var i praktik, og så syntes jeg ligesom at jeg ville prøve noget andet end den obligatoriske frosting. Og resultatet blev da også ganske fint. Fremgangsmåden er simpel – I kan finde den her.

Jeg har også forsøgt mig med tofarvet frosting. Fremgangsmåden kan I finde her.

Desuden har jeg kastet mig ud i at lave Oreo cupcakeskaffe cupcakescupcakes uden æg og mange flere, som I blandt at kan finde ved at skrive ‘cupcakes’ i søgefeltet oppe i højre hjørne.

Dette var så det sidste ‘året-der-gik-indlæg’ i denne omgang. Så har vi vist også været igennem både mad, kage, shopping og outfits. Så må vi se om jeg om et år, har en masse at se tilbage på fra 2013.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...