Så får I lige billedspam. Undskylder for den manglende blogging de sidste par dage, men har været fuldt beskæftiget med opgaveskrivning. I dag kl. 12 blev den endelig afleveret, og jeg kan nu slappe af, og lede mine tanker hen på andre ting for en stund.

I får lige opskriften på cupcakesne fra min fødselsdag her, den minder meget om nogle af mine tidligere opskrifter – bare med lidt småjusteringer. Jeg fik 31 stk. ud af denne opskrift:

150 g blødt bagemargarine
5 dl. sukker
4 æg
4 dl. græsk yoghurt
3 tsk. bagepulver
9 dl. hvedemel
2 tsk. vanille sukker
Fyld:
250 g. frosne hindbær – hæld gerne en kande kogende vand over dem for at tø dem op (til halvdelen af kagerne)
50 g. kakao og 100 g. mørk chokolade (til den anden halvdel af kagerne)
Ovnen tændes på 180 grader. Smør, sukker og vanillesukker piskes, æggene tilsættes et ad gangen. Den græske youghurt røres i. Bagepulver blandes med melet, og det hele sigtes i dejen, som røres jævn. 
Del dejen i to og kom dem i hver sin skål. Tilsæt kakaopulveret og chokoladen til den ene del, og rør det godt ud i dejen. Tilsæt hindbærene den anden del, og rør forsigtigt rundt. Dejene hældes i metal muffin forme som er foret med papir forme. Formene skal være 2/3 fyldt, og de skal bages i ca. 25-30 min. 
Husk at cupcakesne skal være helt kølet af inden inden I tilføjer frosting, ellers smelter den!
Original butter frosting:
500 g flormelis
160 g meget blødt smør (gerne Lurpak)
½ dl. minimælk
2 tsk. vanille sukker
rød og blå frugtfarve
hvide chokoladestjerner
Pisk flormelis, vanillesukker og det bløde smør sammen med en elpisker. Tilsæt mælk lidt af gangen ( brug ikke mere end der står, så bliver frostingen for tynd). Jo mere der piskes, jo lettere og luftigere bliver frostingen. Del frostingen op i to skåle, og kom rød i den ene og pisk til frostingen er lyserød. 

Påfør frostingen ved at hælde den i en sprøjtepose med kagetylle. Tryk frostingen ned i spidsen af posen og begynd at ‘glasere’ hindbær cupcakesne fra yderkanten og rundt ind mod midten. Slut af med at pynte med hvide chokolade stjerner.

Del nu den resterende frosting i to portioner, og kom rød frugtfarve i den ene og blå i den anden og pisk til frostingen har fået farve. Kom det i en sprøjtepose med tylle – sørg for at der er plads til begge farver ved siden af hinanden – kom evt sprøjteposen i et glas og fold posen ud over kanten af glasset, så er det nemmere at fylde frostingen i. Sprøjt lidt ud på en tallerken ind til begge farver kommer ud. Kom det derefter på de afkølede chokolade cupcakes, ved at starte ude i siden og bevæge i cirkler ind mod midten.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...