may 2011

Har slet ikke fået lavet et tilbageblik for maj måned sidste år, så her får I et noget forsinket et, inden det snart er tid til det næste.

I maj sidste år..

1. var ovenviste smykker mine yndlings – et chunky metalic blå armbånd, et påfugle hårspænde og en stor ring. Klik her for at se nærmere på smykkerne og læse hvor de er fra.
2. cravede jeg så meget denne fine stol Pasha. Det viste sig dog at hende Pasha er en noget dyr dame. Drømmer stadig om hende…
3. dyppede jeg jordbær i chokolade, som en overraskelse til min mor på mors dag. Se det færdige resultat her, hvor mine fine jordbær endte i toxido og butterfly.
4. Var vejret perfekt til udehygge med backgammon, slik og masser af vand
5. spiste jeg lækker pampas sandwich med fritter på café Mikkel, som i øvrigt også har de bedste youghurte med jordbær sirup og frisk frugt. Se den her.
6. klikkede jeg denne cream eyeliner samt lidt andre godter fra e.l.f. hjem. Synes deres make-up er rigtigt fint til prisen.
7. havde jeg også fødselsdag – har jeg jo hvert år 🙂
8. bestilte min familie og jeg billetter til Cirkusrevyen
9. var jeg til et wellness event, som faktisk var ret spændende. Udover lækre pindemadder og boblevand, fik jeg også et par goodiebags
10. købte jeg den fine og sjove banantop i H&M;

I maj sidste år, var jeg også på udkig efter nogle skjorter, og så lavede jeg for første gang en sildebensfletning. OG.. så postede jeg det berømte indlæg med en opskrift på Agnes cupcakes, som har været det hidtil mest læste indlæg her på bloggen!!
Hvis I har lyst til at tjekke resten af maj ud fra sidste år, så kan I klikke her.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...