Forleden fik jeg lyst til at bage cupcakes (det får jeg relativt ofte). Jeg elsker at afprøve nye idéer. Jeg er faktisk begyndt at skrive mine idéer ned, da jeg jo ikke kan gå og bage cupcakes hele tiden – så har jeg noget jeg kan afprøve hvis jeg skal holde fødselsdag (hvilket jeg skal om meget snart) eller bare når tiden er til at bage.

Ovenviste blev med mandler, brun farin og appelsinsaft – ganske gode når jeg selv skal sige det. Og så fik jeg prøvet at lave tofarvet frosting med blå og mintgrøn frugtfarve.

Til ca. 15 stk skal du bruge:
75 g. blødt bagemagarine
2 dl. brun farin
2 æg
saften fra en halv appelsin
1½ tsk. bagepulver
4½ dl. hvedemel
1 tsk. vanillesukker
ca. 40 mandler

Ovnen tændes på 180 grader. Magarine, farin og vanille piskes. Æggene tilsættes et ad gangen, appeæsinsaften røres i. Bagepulver og mel blandes i dejen, som røres jævn. Hak mandlerne groft med en mandelhakker, eller kom dem i en plastikpose og slå med en hammer på dem til de deles i flere stykker. Bland dem derefter i dejen. Dejen hældes i metalforme foret med papirforme. Fyld formene 2/3 op og bag i ovnen i ca. 25 minutter.

Original Butter Frosting (min favorit):
250 g. flormelis
80 g. meget blødt smør (gerne lurpak)
1/4 dl. minimælk (det er vigtigt der ikke kommer mere væske i end det, ellers bliver det for tyndt!)
1 tsk. vanillesukker
Grøn og blå frugtfarve

Pisk flormelis, vanillesukker og det bløde smør sammen, med en elpisker. Tilsæt mælk lidt ad gangen. Jo mere der piskes, jo lettere og luftigere bliver frostingen.
Del din frosting op i to skåle, og tilsæt grøn frugtfarve til den ene og blå til den anden og pisk til frostingen har fået farve. Kom det i en sprøjtepose med tylle – sørg for at der er plads til begge farver ved siden af hinanden. Sprøjt lidt ud på en tallerken ind til begge farver kommer ud. Kom det derefter på de afkølede cupcakes, ved at starte ude i siden og bevæge i cirkler ind mod midten.

Jeg kan se på mine statistikker at jeg får mange sidevisninger på mine bageopskrifter. Hvis I vil have mere inspiration eller bare har lyst til at lure lidt, kan I klikke på “cupcakes” og “opskrifter” ude blandt kategorierne i højre side.

Husk at det i dag er sidste chance for at deltage i GIVE AWAYEN. Du kan finde den ved at klikke her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...