Lavede disse cupcakes i går til mine søde kollegaer, fordi jeg er ved at være færdig der hvor jeg er i praktik. Jeg har været så ubeskriveligt glad for det, så det føles virkelig som ‘the end of an era’.
Anyways.. Fik lyst til at pynte mine cupcakes, lidt anerledes end jeg plejer. Plejer jo som regel at komme frosting på, fordi det smager så fantastisk lækkert. Men denne gang klippede jeg en lille hjerteskabelon i papir og lagde på kagen, og sigtede så flormelis rundt på kagen. Og dette blev altså resultatet. Synes det er meget sødt. Og så kan man jo selv være kreativ og lave forskellige figurer, tal og bogstaver. Kun fantasien sætter grænser 🙂 I skal bare huske at kage med f.eks. hindbær som mine, godt kan suge flormelisen pga. alt væden der er i kagen. Så derfor skal flormelisen påføres lige inden brug. På den anden slags med kakao og hasselnødder, var det ikke noget problem at tilsætte flormelisen dagen før. De så stadig lige så fine ud i dag.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...