Her får I endnu et indlæg med året der gik. Denne gang med nogle af de køb jeg fik gjort mig i 2012.

Fik bl.a. købt mig de noget så smukke, men ret tunge paillet bukser fra 2nd Day, vamset, dejlig angora strik fra H&M og fin t-shirt-kjole fra Moss Copenhagen.

Da jeg i foråret var i Malmø fik jeg også købt min lækre læder look jakke fra Zara, som jeg har brugt rigtig meget.

På min ferie til Rhodos købte jeg smukke sandaler i læder i en lille hyggelig sko butik i Den Gamle By, og da jeg i efteråret var i London købte jeg det fine og gode krøllejern fra Amika.

Mit transperante gule smykketræ fra Spinning, er jeg selv helt vild med. Købte det dog ikke selv. Hende som havde udviklet træet for Spinning, var nemlig så sød at sende mig det, fordi jeg havde forelsket mig i det.

Et godt køb jeg også fik gjort mig i 2012, var mine fine sorte kviltede jakke fra This is who I am, som jeg fandt til en meget fordelagtig pris.

Købte også badetøj til ferien i Accesorize, gult bælte i Indiska i Malmø og lang grå cardigan i Miss Selfridge i London.

OG så er et af årets bedste køb for mit vedkommende nok min Ghost chair fra Kartell by Phillippe Starcke. Elsker designet. Det gammeldags kombineret med det moderne i en og samme stol. Den står så fint og pynter ved mit skrivebord.

Har I gjort nogle køb der har sat sine spor i 2012?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...