Looking back at January 2012

Så er vi nået til at skulle kigge tilbage på januar sidste år. Her da jeg sad og kiggede januar måned 2012 igennem på bloggen, så tænkte jeg at der ikke skete sådan specielt meget den måned. Der er ikke ret mange outfits og faktisk heller ikke mega meget moderelateret. Lidt billeder derfra har jeg dog fundet.

I januar sidste år:

…Fik jeg i et afsnit af Gossip Girl øje på de chair pads, som ghost stolene havde fået på, og var virkelig hooked på den idé. Det tilførte noget helt andet til stolene. Jeg fandt dog ikke rigtig nogen steder hvor de kunne købes, men måske det er et DIY projekt, man skulle kaste sig ud i en dag. Dem i serien var nok custommade.

…bloggede jeg om Osmo berber oil, som jeg havde prøvet hos en veninde, og som jeg nu selv er den gladelige ejer af, efter at have fået den i julegave denne jul. Den dufter dejlig mildt af slik/jordbær og blødgør håret uden at fedte.

…Rejste min søster tre uger til Afrika. I den forbindelse fulgte mine forældre og jeg hende til lufthavnen, og tog efterfølgende i Fields og shoppede lidt. Kom bl.a. hjem med fin kjole med påfuglefjer tryk, fra Monki. Hvis I vil se billeder fra min søsters tur til Tanzania og Zanzibar kan i klikke her.

…spiste jeg lækre cereals i form at shredded blueberrywhaets fra Tesco (køber det med hjem hver gang jeg er i London) med græsk yoghurt, mens jeg catchede up med Vouge fra December.

…gav jeg et lille review af min nude-farvede Rimmel by Kate læbestift.

…købte jeg meget billige kagetyller og cupcakeforme i Søstrene Grene.

…Havde jeg min Gossip Girl periode, og beundrede den smukke skuespillerinde Blake Lively.

…spiste jeg yndlignsfrokosten; rugbrød med avocado – her med et hint paprika drysset på.

…bagte jeg kakao cupcakes med lækker butter frosting til volley pigerne. Opskriften kan I finde her.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...