Så er det endnu en gang blevet tid til et tilbagblik. Det tager tid at lave disse indlæg, men synes samtidig det er så hyggeligt at sidde og læse mine gamle indlæg, og blive mindet om hvad jeg egentlig lavede for præcis et år siden – og samtidig er det lidt sjovt at følge bloggens udvikling på den måde.

Fandt bla. en del kage-billeder fra maj sidste år. Usund måned, men okay det er også den måned jeg har fødselsdag jo, og så fik vi også spist en masse lækkert i Sverige.

I maj sidste år..

..var jeg hoppet i sort outfit med fine detaljer i anledning af min venindes fødselsdag. Tror faktisk ikke jeg ahr brugt skjorten siden, men jeg er stadig ret vild med detaljerne i den. Den må snart på igen 🙂 I kan finde flere billeder af outfittet her

..lavede jeg lækker sommer ret med laks, spinat, tomat og pampas

..var jeg et smut i Malmø med tøserne. Fik ikke shoppet det vilde, men lidt billigt chokolade røg der da med hjem 😉

..cravede jeg meget smukke og cool sneaks fra Balenciaga

..holdt jeg fødselsdag for familien, hvor jeg bød på lækre og farverige cupcakes. Kan hilse og sige at det var et hit.

..overvejede jeg at klikke den smukke blå kjole hjem fra Asos, til min fødselsdag

..lavede min søster lækker jordbærtærte til os. Så ved man sommeren er på vej

..bagte jeg sunde ‘gulerodsboller’ uden mel. I kan finde opskriften her

..smæskede jeg mig i marengs med bær, som min søster havde lavet til os

..shoppede jeg bl.a. gult bælte fra Indiska, kjole fra H&M og jakke i læder look fra Zara, da vi var i Malmø

..og så blandede jeg mega billigt slik i sverige til den fordelagtige sum af 2,90 svenske kr. pr. 100 gram!!! Så kan man jo ligesom ikke lade være

I maj sidtse år postede jeg også min ønskeseddel her på bloggen, som bla. inkluderede et cupcake stativ, et fint playsuit, og en Deborah Lippmann glimmer lak. Desuden kom jeg med opskriften på hvordan man laver to-farvet frosting, og så delte jeg min mening om det hotel vi boede på i Malmø, med jer. I kan finde review her. Kan afsløre at vi i hvert fald boede ret billigt.

Hvis I har lyst til at se mere fra maj 2012, med bl.a. flere billeder fra vores Malmø tur, så kan i klikke lige her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...