wishlist

Jeg har meget snart fødselsdag, så tænkte at jeg ville lave en lille ønskeliste her inde – både for min egen overskuelighed, men også som inspiration til jer. Klik på billedet for at se hvor tingene er fra.

1. Jeg elsker jo at bage cupcakes, så hvad ville være mere oplagt end at få et flot stativ de kunne stå på?
2. Og så kan jeg bare ikke få nok af Gossip Girl for tiden, så mere af det tak.
3. Deborah Lippmanns negleak “stairway to heaven” vil jeg bestemt ikke have noget imod at lakere mine negle med til sommer.
4. Jeg vil så gerne have et jumpsuit som er let og lækkert at hoppe i her til sommer – denne fra Boohoo har fanget min opmærksomhed.
5. Jeg kunne godt tænke mig et par lækre støvler, som jeg kunne worke med denim shorts i det gode vejr.
6. Og så mangler jeg en læbestift – gerne i pink/rød til at pifte mine outfits op med.

I morgen skal jeg holde fødselsdag for min familie, så min søster og jeg skal i fuld gang med at bage. De har lovet solrigt vejr i morgen, så vi skal sidde udenfor i det gode vejr. Dog har jeg først fødselsdag på torsdag. Der har de lovet regn – det kan jeg ikke forstå.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...