Købte ovenviste kjole og jakke i Malmø. udover det købte jeg kun et par accesories. Dem får I at se snarest. Jeg glæder mig så meget til at få brugt både jakken og kjolen. Kjolen overvejer jeg lidt om den skal på til min fødselsdag. Den fungerer bare rigtig godt til både hverdag og fest. Til fest ville jeg style den med bare ben eller nyloner, og så stiletter og farverige smykker og negle. Til hverdag kan den styles med strømpebukser og sneaks eller støvler, og hvis det er lidt køligt, med en strik ud over. Glæder mig helt til at style den på forskellige måder. Jakken købte jeg fordi jeg synes jeg mangler en til årstiden. Og så passer læderlooket bare til super meget. Har længe gerne villet have et alternativ til min Versace for H&M; læderjakke, da jeg synes den er lidt svær at style med alle de sølv og guld nitter der er på den. Den kommer desværre på alt for sjældent. Denne jakke tror jeg til gengæld jeg får brugt noget mere. Tror allerede den ryger på en af dagene.
Kjolen er fra H&M; og jakken er fra Zara.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...