Jeg har prøvet at lave gulerodsboller uden mel. Inspiration til opskriften, fandt jeg her. Jeg synes de blev ganske lækre, men boller kan man måske ikke helt kalde dem for. Mere en snack måske. Server dem gerne lune med smør, syltetøj eller chokoladedråber.

Gulerodsboller
85 g mandler
1 tsk salt
2  æg
2 spsk hørfrø
1 spsk solsikkekerner
1 spsk sesamfrø
2 gulerødder
Tænd ovnen på 200 grader. Skræl gulerødderne og riv dem groft på et rivejern. Hak mandlerne med en mandelhakker, og rør derefter alle ingredienserne godt sammen. Form dem til små boller, med en spiskeske mod hånden og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag i ca 20 min.


Hvis blandingen ønskes mere fin i konsistensen, så brug evt. en blender.Husk GIVE AWAYEN. Du kan finde den ved at klikke her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...