Yellow floral dress: Indiska // yellow hairband: Marc by Marc Jacobs // floral dress: Indiska // shirt: River Island // orange skirt: Indiska // belt: bosswikshop.dk // clutch: Zara // pumps: the-budgetista.com // pink tote: Zara
Jeg er super vild med Blair Waldorfs garderobe i Gossip Girl. Hun har tøj i alle farver. Hendes stil er klassisk, feminin, piget og elegant på samme tid. Hun er oftest tækkeligt klædt, og viser i stedet for kavalergang, sine flotte stænger. Jeg kan ikke komme i tanke om andre som ville bære den stil bedre end Queen B herself. Men derfor kan man jo godt lade sig inspirere. Jeg har fundet nogle items og samlet ovenfor i ægte Blair Waldorf stil – dog en smule mere budget venligt.
Husk forresten GIWE AWAYEN, du kan finde den ved at klikke her
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...