Dette er hotellet vi boede på i Malmø. Det hedder Hotel Ibis og ligger ca. 2 km. uden for centrum. Det er et stykke vej at gå, men det klippekort vi købte fra hovedbanen til Malmø, galdt i 48 timer, så vi kunne stige på og af bussen så meget vi ville de to dage vi var der. Dejlig nemt. Busserne kom flere gange i timen og det tog kun omkring 7 minutter før vi var i centrum fra hotellet af. Hotellet er ikke det flotteste udefra – stor gul murstenskasse, men rigtig flot og lyst inden i og en pæn rummelig restaurant. Vi boede på nogle pæne lyse værelser, som vi dog ikke brugte til ret meget andet end at sove på, da vi jo var ude og shoppe det meste af dagen. Shoppingcentret Mobilia ligger ret tæt på hotellet, så hvis vejret er dårligt, kan man altid tage derhen.
Vi var fem piger, som havde et tosengsværelse og et tresengsværelse. For det gav vi hver især lige under 250 sek. hvilket svarer til omkring 205 kr. for en overnatning. Og det var inkl. morgenbuffet! Så det kunne vi bestemt ikke klage over. Det er virkelig billigt for overnatning og morgenmad, og under pæne forhold. Morgenbuffeten var ikke noget overdådigt, men de havde basale ting som rundstykker, youghurt, musli, rugbrød, æg, bacon, mælk, juice, te, kakao og diverse kaffer. Helt okay, specielt til prisen. Jeg kan klart anbefale dette hotel, hvis I leder efter et sted at overnatte i Malmø. Vi fandt tilbuddet gennem Booking.com.
Hvis der er andet I vil vide omkring hotellet og Malmø, så spørger I bare 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...