knee-high boots1. Even & Odd    /    2. H&M Premium quality    /    3. Asos    /    4. Aldo    /    5. Asos    /    6. Pierre Balmain

Som jeg har fortalt så har jeg endelig fundet de perfekte lange støvler. Det har også kun taget to år. Jeg har nemlig tidligere snakket om trenden med de knæ-høje støvler både her og her. Det må siges at have taget sin tid at finde de rigtige, men nu har jeg endelig et par, som jeg kan mærke jeg bliver rigtigt glad for. Det er støvlen i ruskind fra H&M jeg har købt. Den har en god solid hæl på 8,5 cm, hvilket gør dem ret anvendelige til hverdag. På den anden side, så går de også altid til en fest, og længden gør dem særligt egnede til de fester, der ligger her i de koldere perioder.

Jeg tænker at jeg næppe er den eneste der kunne bruge lidt inspiration til styling af de lange støvler, så jeg har fundet lidt billeder inde på Pinterest. Jeg kan godt lide det helt simple outfit med sorte jeans og en strik til, men en lang strik-kjole hiver også de lange støvler ned på jorden, og giver et lækkert efterårs look. Er I lige så vilde med de lange støvler som jeg er, og hvordan ville I evt. style dem? Jeg har jo selv nogle skeptikere i min omgangskreds hehe, men jeg tror i høj grad det kommer an på stylingen.

English recap / As I told you I’ve finally found the perfect knee-high boots. I’ve actually been on the hunt for a pair for the last two years, so it’s safe to say that it has been a long process finding the right ones. I have bought pair number 2 which is in a nice suede quality. The chunky 8,5 cm heel makes the boot suitable for everyday use but of course they will go to any winter party as well.

I figured I wasn’t the only one who could use some styling inspiration so I found some photos on Pinterest. I really like the simple outfit with black jeans and a knit.Do you guys like the long boots as much as I do and how would you style them?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...