Trend // over the knee-boots

Jeg er helt vild med trenden med over the knee-boots for tiden. Der er noget meget feminint over det, og hvis man styler de langer støvler rigtigt, kan det se super godt ud. Se bare ovenfor. Desuden er de jo perfekte til den kolde sæson. Må dog indrømme at jeg også synes det ser super godt ud med bare ben til, men lige netop til bare ben er det især vigtigt at støvlerne styles rigtigt, så man ikke giver et forkert indtryk, ahem.. Det ser f.eks. super cool og sofistikeret ud med en sweater til, som på billede 4. Jeg har selv et par grå ruskindsstøvler, som går lige til knæene. De har efterhånden nogle år på bagen, men jeg er stadig utroligt glad for dem. Dog kunne jeg godt tænke mig nogle ala de mørkebrune på billede 6. Jeg er helt vild med farven og stylingen af dem. De ville jo være perfekte hvis jeg skulle med til fashionweek i det her kolde vejr. Desværre er jeg forhindret i at deltage, da jeg tager tilbage til Jylland i morgen, hvor jeg skal til eksamen. Jeg var ellers (for første gang) blevet inviteret til nogle mindre shows samt en del spændende events i forbindelse med modeugen. Virkelig øv ikke at kunne deltage. Må disponere min tid lidt bedre næste gang.

Hvad synes I om trenden med over the knee-boots? Kunne forestille mig det var en der delte vandene 😉

__________________________________________________________________________________________________________________

At the moment I’m obsessed with over the knee-boots. I think there’s something very feminine about it, and styled the right way I looks super cool and sofisticated. Just look at the above photos. Besides they are very suitable for this cold season. With Copenhagen fashion week just around the corner I imagine myself wearing the dark brown ones on photo no. 6. Unfortunately I’m not attending fashion week this time as I have an exam coming up. Hope I’ll be able to make it the next time.

What do you guys think of the trend with the over the knee-boots? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...