knee high boots

1. here, 2. here, 3. here, 4. here, 5. here, 6. here 

Jeg snakkede allerede sidste vinter om de knælange støvler her på bloggen. Som foråret kom fik jeg lagt min obsession lidt på hylden,og hele sommeren har jeg ikke skænket dem mange tanker. Men nu hvor vi er godt inde i efteråret, er min længsel efter et par igen stor. Denne sæson må jeg altså have mig et par. Især nr. 3 tænker jeg kunne være gode til hverdag. Desværre er de udsolgt lige nu, men skulle gerne komme igen omkring månedsskiftet. Nummer 2 og 5 er jeg altså også ret vild med. Jeg havde faktisk kig på et par fra H&M sidste vinter. Jeg ledte med lys og lygte efter dem, og endelig i en H&M i New York finder jeg… én støvle! Én støvle?! Hvem filan har hugget den anden? Så det blev altså ikke en realitet.

Har I en favorit blandt de ovenstående? Nr. 1, 2 og 5 er gode hvis man vil have et par lækre støvler på budget, mens nr. 3 og 4 er lidt mere en investering, og nr. 6 en luksus.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I remember talking about the knee-high boots already last winter here on the blog. As spring came along and it became summer I thought less and less about them. But now when the cold weather has really hit again, so has my craving for the knee-high boots! Especially number 2, 3 and 5 are my favorites. Which ones do you like?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...