Husker I lingerie eventet jeg var til hos CIFF tilbage i december? Vi var så heldige at få nogle ret lækre goodiebags, og i den ene lå der et gavekort til et sæt undertøj fra Simone Peréle. I januar var min søster og jeg så inde i Magasin og få en fitting, så vi kunne vælge de helt rigtige størrelser. Ekspedienten var rigtig sød til at hjælpe med at finde det rette lingerie. Jeg tror efterhånden at de fleste er bekendte med at en stor procentdel bruger den forkerte bh-størrelse. Alligevel havde jeg en formodning om at min størrelse var nogenlunde rigtig. Jeg bruger normalt 75D, men hos Simone Peréle fik jeg at vide at jeg var en 65F!! (lidt grænseoverskridende at dele btw). Noget af en forskel. Ens hoved skal samtidig også lige omstille sig til nogle tal man ikke tidligere har forbundet med sine kropsmål haha. Dog fik vi at vide at størrelserne kan variere en lille smule fra mærke til mærke. For eksempel kan jeg godt være en 70 i omkreds hos et andet lingerie brand.

De fleste ved det sikkert, men ekspedienten lagde vægt på at bh’en altid skal lukkes i den løseste hægte fra ny af. På den måde kan man spænde ind til de strammere hægter med tiden, når bh’en bliver løsere. Så forlænges brugbarheden af bh’en nemlig. Hvis du er i tvivl om din størrelse eller bare gerne vil have nogle gode råd, vil jeg klart anbefale en fitting. Stylisten ved nemlig hvordan bh’en skal sidde de forskellige steder, for at den giver bedst støtte, og fremhæver barmen bedst. Jeg valgte dette smukke håndbroderede sæt, som har de fineste detaljer. Det kommer ikke en gang rigtigt til sin ret, når det bare ligger der, men ih hvor er det altså fint på. Jeg prøvede også denne bh, som bare sad virkelig godt på mig, men desværre fandtes den ikke i min størrelse. Bh’en jeg valgte kan I finde her, hvor den også kan ses på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...