Jeg har været så heldig at modtage lidt godt fra Hunkemöller som del af et samarbejde. Jeg havde frit valg af produkter, så jeg har selvfølgelig fundet mine favoritter. Jeg har valgt en fin push-up bh med blonder, som jeg tænker er god at have under festlige toppe, men også under en tætsiddende turtle neck sweater. Jeg har haft en del undertøj og nattøj fra Hunkemöller, som jeg har købt med tiden, så det er skønt at man kender til kvaliteten og har en loyalitet over for brandet i forvejen. Det gør det nemt for mig at arbejde med et mærke som Hunkemöller. Til gengæld gør det store udvalg det svært for mig at vælge.

Heldigvis har jeg et gavekort fra mine forældre, som jeg tror jeg snart vil bruge. Jeg havde faktisk tænkt at bruge det på en sports-bh, men da jeg fik muligheden for at vælge en, ville jeg da gøre det, og så lige få testet hvordan den er, inden jeg går ud og køber en mere. Hunkemöller har sports-bh’er til tre forskellige aktivitets niveauer, alt efter om din træning er low, medium eller high performance. Jeg går altid efter high performance, da jeg føler de giver den bedste støtte under træning. De sports-bh’er til Low perfomance aktiviteter som f.eks. yoga eller pilates, er tit meget pænere, men stropperne er bare alt for tynde til at holde noget som helst på plads hos mig, når jeg løber eller laver andet aktivt.

Den sports-bh jeg har valgt er til High Performance, og sidder super godt til. Og så er den egentlig okay hvad udseendet angår. Den kan krydses på ryggen, og den feature kan jeg virkelig godt lide, både hvad angår støtte, men også udseende. I kan finde bh’en her, og resten af udvalget af sporst-bh’er her. Jeg tænker i hvert fald mit gavekort skal bruges på endnu en sports-bh, men ikke nødvendigvis en mage til.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...