Jeg har samlet lidt forårs nyheder ovenfor. Både nogle ret fine farver i form af neglelakkerne, men også de lækre tasker i skind fra Adax. De er nemlig lige landet hos Neye. Jeg kan godt lide det Givenchy look der er over flere af taskerne, specielt har jeg et godt øje til den sorte i nederste højre hjørne. Den er pæn og rummelig. Sådan en man ender med at have med sig overalt, fordi den passer til alt. Faktisk har jeg selv pungen fra Adax magen til de to ovenfor. Min er bare en lidt ældre sæson, så der er selvfølgelig nogle små forskelle i udseendet. Ikke mindst farven. Min har en virkelig flot mørkeblå efterårsfarve, men den lyseblå ovenfor, vil godt nok være en fin farve her til foråret. Jeg er super glad for min. Den er så rummelig at den både kan indeholde, penge, kort, boner, telefon og læbepomade, så det er næsten en lille taske i sig selv.

En taske er nok et must i enhver kvindes garderobe, fordi den foruden at være pæn, jo altså også har et meget praktisk formål. Vi bruger den nemlig til at fragte alt vores habengut fra A til B. Hver eneste dag. Og hvad vi ikke kommer i vores tasker. Make-up pung, telefon, oplader, pung, iPad og arbejds papirer er nogle af de ting min taske indeholder til hverdag. Hvad indeholder jeres tasker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...