Det er blevet tid til en lille Instagram recap her på bloggen. Den seneste tid har bl.a. budt på lækker og hyggelig brunch på Maude´s på Frederiksberg, plukning af brombær til min morgenmad, hjemmebagte chokoladescones, nye sko, shopping i Frederiksbergcentret og old-school scooter. I kan følge med på @byjennip hvis I har lyst. Jeg tænker lidt på at lave et indlæg med nogle instragrammere, som jeg kan anbefale at følge. Jeg synes nemlig det er et rigtigt godt sted at finde inspiration. Kan I anbefale nogle bestemte Instagrammere? Gerne moderelateret.

English recap / Those of you who are following me on Instagram and followed my little everyday moments have seen the above photos. I use Instargram to give a quick update for some inspiration. You can find me as @byjennip if you are interested. I’m actually thinking of doing a post with some of my favorite Instagram accounts. I love using Instagram as a source of inspiration. If you can recommend any Instagrammers please do share. 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...