Det er igen blevet tid til et lille recap fra min Instagram. Som I kan se, har jeg fået en ny lækker strik, som jeg tuller rimelig meget rund i, især nu hvor jeg er blevet lidt små-syg. Jeg har også købt mig en ny paillet besat nederdel, som jeg havde på til DMA i lørdags. Ellers har den seneste tid mest budt på lidt legen med mine nye clip-in hair extensions, sund og lækker morgenmad, ture i det milde efterårsvejr, ny favorit duft, og så har jeg fået øje på mit måske næste større interiør køb. Hvis I har lyst til at følge med via Instagram, kan finde mig som byjennip. Så bli’r jeg så glad. Jeg har tilbragt de sidste dage i godt selskab på Amager, og er nu på vej til toget for at komme hjemad. Ser om jeg kan nå at få forberedt et indlæg på vejen hjem, men skal også have forberedt noget projekt arbejde, så nu må vi se.

English recap / Here’s some of my latest moments from my Instagram. If you feel like following along you can find me vi @byjennip

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...