Jeg tænkte at det var blevet tid til en lille Instagram update her på bloggen. Det fleste af billederne ovenfor er ganske vist fra modeugen, men det er også det jeg godt kan lide ved Instagram. Det at er så nemt hurtigt at tage et billede og lægge ud til offentligheden med det samme. Fresh updates. På bloggen kommer billederne ret sjældent op samme dag som jeg har taget dem. Det er ligesom lidt mere omfattende.

Den seneste tid har budt på nye briller, lækker morgenmad, som I kan finde opskriften på her, samt kollektionsfremvisning hos forskellige PR-bureauer. Desuden har jeg drukket mojitos med søde piger, og startet modeugen ud med morgenmad og is hos Tommy Hilfiger. Vejret var helt perfekt til modeugen og nogle af de udendørs show talte bl.a. Ivan Grundahl og Stafet DSKD + KADK. De af jer der følger mig på Instagram, fik forleden set mine nye earparty pieces fra Carré, som jeg er virkelig begejstret for. Har brugt dem en hel del allerede. Hvis I har lyst til at følge med i mine små øjeblikke på Instagram kan I finde mig som byjennip

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...