Jeg elsker min hjemmelavede müsli. Både fordi den er så nem at lave og fordi den kan varieres i et utal af muligheder. Og så smager den selvfølgelig virkelig lækkert. Jeg har delt et par forskellige versioner af min müsli her inde før, men denne gang har jeg prøvet at lave den med tranebær. Som altid så laver jeg min müsli lidt på gefühlen.

Du skal bruge grofthakkede mandler og hasselnødder, solsikkekerner, græskarkerner, tranebær, havregryn (eller ruggryn) og lidt dansk honning.

Kom de hakkede nødder på en tør pande ved middel varme. Efter et godt  minuts tid tilsættes solsikkekerner, græskarkerner og havregryn. Sørg for hele tiden at vende det rundt på panden så det ikke kommer til at smage brændt. Til slut hældes trænebær og lidt honning hen over ingredienserne. Pas endelig på ikke at komme for meget honning på, så bliver det for sødt. Derefter tages müslien af panden, hvor det skal have lov at ligge 5 minutter og størkne og blive sprødt inden det serveres.

Prøv evt. også at tilføje kokos eller hakket mørk chokolade. Sidstnævnte er ihvertfald en favorit hos mig.

Müslien kan sagtens holde sig en uge eller mere i tæt lukket emballage, men er dog lækrest og sprødest de første dage

Husk I stadig kan nå at deltage i min lækre give away ved at klikke lige her eller ved at klikke på billederne ovenfor 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...