Give away

I dag er det bloggens fødselsdag hurra hurra hurraaa….

Den 2. december 2010 sad jeg på mit lille værelse i et hus i Nordlondon og besluttede at jeg endelig ville kaste mig ud i det der blogging. Jeg kendte dengang ikke ret meget til fænomenet, og fulgte da også kun 2 blogs, som jeg havde fundet ret tilfældigt. Jeg arbejdede dengang som au-pair og havde rigtigt meget fritid. Det endte ud i at jeg startede bloggen op her. Til at starte med handlede den mest om shopping og steder at opleve i London, men jeg bloggede trofast hver evig eneste dag. Jeg kan huske jeg ville lave et indlæg med mine juleønsker, og jeg anede ikke hvordan man lavede en collage eller at der fandtes programmer til at lave sådanne i, så jeg lavede et indlæg med en masse små billeder, der sad hulter til bulter. Det er da godt jeg har lært lidt med årene haha. Selv om jeg synes det ser helt pinligt ud når jeg kigger tilbage på nogle af mine første indlæg, så er det altså også ret sjovt at se tilbage på, og ikke mindst en god reminder om at min blog gennem sin levetid har udviklet sig, og det har jeg også. Arhmen for filan nogle underlige outfitbilleder man kunne lægge op, uden hverken at tænke på baggrund billedkvalitet eller noget som helst. Men vi starter selvfølgelig alle et sted 🙂

Jeg kan ikke helt forestille mig ikke at have bloggen nu, ikke at sidde med min computer hver dag og skrive indlæg, ikke at tage outfitbilleder, ikke at dele mine nye køb med jer. Det er egentlig en sjov form for afhængighed, men min blog er min hobby, hvor jeg kan tale om det der interesserer og inspirerer mig. Og fordi at bloggen i dag har fødselsdag, så skal I da også have gaver 😀

Jeg har været så heldig selv at få en fin fødselsdagsgave af Ichi, men de har skam også sendt gaver til jer, mine søde læsere. Der er hele to kjoler på højkant, hvilket også betyder at der vil være to vindere. Kjolerne er str. small men kan også passes af medium. I kan finde dem her og her.

Da denne give away er for mine faste læsere er alt I skal gøre for at deltage:

1. ’synes godt om’ ByJenni på facebook her og ‘like’ dette indlæg der inde.

2. skrive en kommentar til dette indlæg om du helst vil vinde den sorte eller den mønstrede kjole

Jeg trækker en vinder tirsdag d. 16. december

 / denne give away er lavet i samarbejde med Ichi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...