Så er det blevet tid til at se tilbage på september sidste år.

I September sidste år bagte jeg en del, som jeg plejer. Fik bl.a lavet mig nogle lækre og meget nemme drop scones, som mest af alt minder om små pandekager. Perfekt når du lige har lyst til noget lækkert. Find opskriften her. Sjovt nok købte jeg samme måned et fint skilt med et billede af en cupcake. Synes den passede så godt til mig, da jeg jo elsker at bage cupcakes. Jeg har ikke helt fundet ud af hvor jeg vil have det hængende i min nye lejlighed endnu. I september fik jeg også klikket lidt nyt hjem til efterårsgarderoben fra Asos og Pieces.

Desuden bagte jeg nogle lækre cookies med hvid chokolade og rabarber fra haven. September er nok den sidste måned hvor rabarberne kan bruges, men lækre blev de. Find opskriften på dem her. Og så var september også den måned hvor jeg tog i sommerhus med nogle søde piger og bare hyggede. Savner det så meget. Og så fik jeg da også eksperimenteret lidt med neglelak og glimmer, og lavet mig nogle fine efterårs negle.

Må sige at september er den måned hvor outfittene skifter fra bare ben og sandaler til lange bukser, srik og strømpebukser. Dette kommer også til syne i mine outfits fra denne måned et år tilbage. Lige pludselig er temperaturene bare vendt med ét, og så er det efterår. Ligesom nu. De sidste par dage har jeg virkelig kunne mærke at temperaturene er faldet. Gik endda så langt som til at have halstørklæde på forleden.

Hvis I har lyst til at se flere outfits fra september 2012 eller se flere af de items jeg cravede den måned, så kan I gøre det ved at klikke her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...