krydrede kikærter

Disse krydrede kikærter vil jeg virkelig anbefale jer at prøve at lave. Det er super nemt, da selve forberedelsestiden er mindre end 5 minutter. Jeg laver dem ofte og bruger dem i salater og supper, men spiser dem også nogle gange som en snack hvis jeg craver noget salt. De er rimelig sunde og en god kilde til proteiner. Da jeg ikke spiser ret meget kød, er de helt perfekte at tilføje i diverse retter for mit vedkommende. Opskriften på dem får I her.

Ovnbagte krydrede kikærter

 

Det skal du bruge:

1 dåse kikærter
lidt olie
stødt chili eller andet krydderi du har lyst til
salt og peber

Sådan gør du:

Hæld væden fra kikærterne, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp en lille bitte smule olie henover kikærterne og drys så med de ønskede krydderier. Bag i ovnen i 30-40 minutter ved 200 grader. Kikærterne er klar til at spise med det samme, sammen med hvad end du ønsker. De kan sagtens gemmes i køleskabet 3-4 dage og bruges løbende.

Hvis du mangler inspiration til hvad de kan serveres med, så hold øje med bloggen. Jeg deler nemlig snart opskriften på en virkelig lækker og mættende salat, som indeholder  disse krydrede kikærter. Lad mig endelig vide hvis I prøver dem, og hvad I bruger de krydrede kikærter til.


English / These spiced chickpeas are super good in several dishes and they are a good snack too! Besides they are super easy to make. The preparation time is less than 5 min. 

All you need is a can of chickpeas and the spices you desire. I used salt, peber and chili. Spread the chickpeas out on a baking tray with baking paper. Add a tiny bit of oil to the chickpeas ans put on the spices. Bake in the oven at 200 degrees (celcius) for 30-40 minutes. It’s really delicious in salads and soups! Let me know here in the comments if you try it.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...