Knit / H&M (now on sale), coat / H&M, jeans / Zara, loafers / H&M (more colors here)

English below photo

God aften ladies and gents! Hvor er det skønt at vejret er blevet helt forårs agtigt her i UK. I dag har vi haft 12 grader! Dog skal vi lige igennem en kold weekend med sne og temperaturer omkring frysepunktet, før det igen bliver godt vejr. Underligt skiftende vejr, men det må jeg efterhånden siges at være vant til fra New York. Det gør det dog en smule svært at klæde sig ordentligt på. Uldfrakken må gerne pakkes væk, men jeg er så glad for endelig at kunne finde mine ruskinds loafers frem igen. H&M har endda fået dem igen denne sæson i nye farver, hvis I skulle være interesserede i et par. De er oven i købet på tilbud lige nu. Jeg er har et godt øje til de beige.

Jeg nåede ikke til London i weekenden, men tog istedet ud i et stort shoppingcenter ca. 20 minutters kørsel fra hvor jeg bor. Jeg fandt et par ret fine toppe iblandt H&M’s udsalgs stativer, som jeg nok skal vise jer enten her på bloggen eller på Instagram (byjennip) senere på ugen. Dog var min største begejstring ved turen i shopping centret nok, at der ligger en Krispy Kreme derude, hvor de rent faktisk står og laver doughnutsne selv. De af jer der har fulgt med på Instagram, ved at jeg elsker Krispy Kremes doughnuts, men frisklavede var de bare ekstra mums! Måske meget heldigt de ikke har butikker i Danmark, haha.

cream wool coat

Knit / H&M (now on sale), coat / H&M, jeans / Zara, loafers / H&M (more colors here)

English / Good evening ladies and gents! I’m so thrilled about the warmer weather that actually feels like Spring. Today we had 12 celcius degrees here in UK. Apparently it’s dropping to 1 degree here in the weekend. we might even get snow. It’s a bit of a challenge to dress appropriate for the weather when it changes that much but I should be used to it from New York by now. Eventhough I love my cream wool coat I can’t wait to pack it away. I was so thrilled that I could actually wear my loafers and have bare ankles. Actually H&M has got the loafers again this season and in new colors. They are on sale right now if you are interested in a pair. I have my eye on the beige ones.

I didn’t go to London last weekend. Instead I went to a shopping centre about a 2 minute drive from where I live. Very convenient and I even found a few tops on sale that I will show you later this week either here or on my Instagram (byjennip). The thing I was most excited about though was that the shopping centre actually have a Krispy Kreme where they make the doughnuts so they are freshly baked when you buy them! Yummy! Those of you who have been following along on my Instagram while I was in New York might have seen my love for Krispy Kreme but nothing beats when they are freshly baked! I think it’s a good thing that they don’t have stores in Denmark, haha!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...