grafitti wall

Tee / Alexander wang x H&M, jeans / VRS, belt / Soyaconcept, bangle / Dyrberg/Kern, loafers / H&M

Så nåede vi fredag og dermed weekenden. Lige umiddelbart ser min weekend rimelig rolig ud. Foreløbigt byder min lørdag kun på træning, og så tror jeg at jeg vil kaste mig over noget blog læsning og lidt arbejde. Søndag lover de fuld sol og 13 grader, så der tror jeg helt bestemt at jeg smutter en tur til London. Simon Talbot skal faktisk optræde der på søndag på engelsk, så overvejer at tage ind og se ham, og så har jeg et par aftaler med forskellige folk også. Det glæder jeg mig til. Har I nogle spændende planer for weekenden?

English / Happy Friday and happy weekend everyone! My weekend is looking pretty relaxing so far. Tomorrow only thing on the schedule is gym, and then I’ll try to make time for some blog reading and maybe a bit of work. Sunday I’m planning on going to London as it’s supposed to be 13 degrees and sunny. Hello Spring! I have a few appointments in there so that’s gonna be good. Do you guys have any big plans for the weekend?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...