biker jakke i ruskind

Jeans / VRS, jacket / H&M, boots / Ecco

I husker måske at jeg tilbage i starten af februar, snakkede om denne ruskindsjakke, som jeg havde prøvet, og stærkt overvejede at købe. well, jeg endte med at købe den allerede dagen efter. Endnu har den kun været på ganske få gange, men vi er begyndt at få noget varmere temperaturer her i England, så jeg tror jeg kommer til at bruge den en hel del. I dag har vi 11 grader, så det er en virkelig rar afveksling fra de minusgrader vi havde i sidste uge. Denne uge er jeg endda stået tidligt op og gået hen til træningscentret kl. 8 om morgenen i det skønneste vejr!

Det bliver et hurtigt indlæg herfra, da jeg har en tid hos frisøren om lidt. Bagefter står den på kaffe date og så skal jeg have handlet ind og ellers bare have en afslappet aften. Håber også jeres tirsdag er overskuelig. Resten af ugen står den på arbejde, og måske en tur til London i weekenden. Jeg prøver dog at spare lidt på mine penge, da jeg får en hel del besøg fra Danmark det næste stykke tid, så måske London er en dum idé haha.

English / Some of you might remember me talking about this suede biker jacket back in February. well I actually ended up buying it already the next day. So far it’s only been on at a few ocasions but the weather is really starting to look much better here in England so it won’t be long before this jacket is in constant rotation. Today it’s 11 degress celcius so that is an unbelievably nice change to the minus degrees that we had here last week. This week I have gotten up early and walked to the gym at 8am in the most stunning weather.

It’s a bit of a short check in from me today but I’m in a bit of a hurry as I have an appointment at the hairdresser in a bit. After that I have a coffee date and some grocery shopping to do. Guess it’s just gonna be a relaxing Tuesday evening. The rest o the week I’m gonna be working and maybe I’ll take the train in to London. 


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...