Vil lige vise jer mine nye solbriller, som var en af de ting jeg fik krydset af London-shopping-listen. Jeg havde også planer om at kigge efter en denim nederdel, denimshorts og sorte ripped jeans, men fandt det desværre ikke. Til gengæld fik jeg fundet lidt andre sager, som jeg nok snart skal vise. Måske i nogle outfits. Jeg må indrømme at jeg faktisk ikke fik shoppet ret meget. Vi arbejdede tre af dagene, men om fredagen havde vi tid til at nå ud og shoppe, inden vi skulle nå vores fly hjem om aftenen. Taget i betragtning hvor lidt jeg rent faktisk kom hjem med, så er det ret godt gået at jeg kom hjem med hele tre off-shoulder items. Jeg er virkelig faldet for den trend, og kunne åbenbart heller ikke stå for de mange fine off-shoulder toppe Londons butikker havde at byde på. Fandt mig både en i Zara og i Primark, og så fik jeg købt den fineste off-shoulder body i Miss Selfridge.

Det er sjovt som Primark nærmest er et must for mig, hver gang jeg er i London. Det er et rent gedemarked der inde, og man risikerer ofte at stå i alen-lange køer til både prøverum og kasse. Det bugner med en masse varer, hvor meget ikke er pakket ud af plastikposerne endnu, og en del ser virkelig også billigt ud, men så er der de små hidden gems, man næsten altid er heldig at finde. Om ikke andet kan man altid komme ud med strømper, undertøj og sportstoppe, hvilket jeg også gjorde, men jeg fandt også en fin lille nude farvet off-shoulder top til £8 og solbrillerne her til kun £3. Jeg synes virkelig de er cool, og en billig tilføjelse til samlingen.

__________________

Englisg recap / These sunnies were one of the few things a came home with after a day of shopping in London. I did have a denim skirt, denim shorts and black ripped jeans on the list too but didn’t find it. What I did find though, was no less than three off-shoulder items. Safe to say I love that trend! Two really cute tops from Zara and Primark and a body from Miss Selfridge. Can’t wait to show it to you guys soon. 

It’s funny how Primark is always a must when I’m in London. It’s pure chaos in there and the lines for the dressing rooms and the checkout are miles long. But if you’re armed with plenty of patience you’re often lucky to find some really good and not cheap-looking items. That’s how a found the cutest little £8 off-shoulder top and these sunnies at just £3. A really cool and inexpensive addition to my small collection of sunglasses.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...