Dress / Soaked in Luxury, trainers / Nike

Et ret afslappet outfit, og en smule varmt med nylonstrømper. Har faktisk ikke rigtigt gidet at have nylonstrømper på her på de varmere sommerdage, men jeg må indrømme at jeg heller ikke er meget for at vise mine blege ben frem. Der var lige nogle virkelig varme dage i maj, hvor jeg var så heldig at have fri, så jeg kunne ligge ude og nyde solen. Der fik jeg en smule farve, men det er efterhånden ved at have aftaget fuldstændig. Det er ret svært for tiden at få prioriteret at være ude, da de fleste solskinstimer for mit vedkommende, tilbringes på studiet, eller på kontoret når jeg er på arbejde. På fredag går jeg på sommerferie fra studiet. Dog kommer jeg ikke rigtigt til at have noget sommerferie i år, da jeg skal arbejde en helt masse både hos Bekko og i mit nye job hos Ergolet, men jeg håber på at en lille pause fra studiet kan give noget fornyet energi. Det trænger jeg virkelig til, kan jeg mærke. Jeg satser også på at juli bliver den måned, hvor jeg skal give den en skalle med bloggen. Det sidste halve år har jeg kun udgivet 5-8 indlæg om måneden, og det er absolut ikke godt nok, så det skal der i den grad laves om på. Det var det med det struktur der.

English recap / A quite casual outfit and also a bit warm with the tights but honestly I don’t feel like showing my pale legs. Unfortunately I haven’t got much time to lie out in the sun as I’m working a lot these days, but hopefully there will be a few outfit photos with bare legs. Isn’t it kinda mandatory? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...