Pants / VRS, top / Calvin Klein, bra / Asos, blazer / Soaked in Luxury, sneakers / Lacoste 

Et outfit fra forleden i det skønne vejr. Jeg havde det på på arbejde på kontoret forleden. Dog bare med en hvid ærmeløs skjorte istedet for toppen her, og så skiftede jeg til denne da jeg kom hjem. Det er lige det der med at skabe den rette balance mellem det afslappede og det formelle, men jeg synes det var okay med sneakers nu de matchede min blazer. Bukserne er jeg virkelig glad for – de er så behagelige at have på, men kan stadigvæk kvalificeres til at gå under kategorien ‘pæne sorte bukser’

Som I måske nok ved, så arbejder jeg hos Bekko, hvor jeg er så heldig at kunne arbejde hjemmefra, og have virkelig fleksible arbejdstider, men jeg har for nyligt fået endnu et marketing job hos en lokal virksomhed. Det betyder lidt mere formelle outfits. Det er faktisk svært her i varmen, hvor det eneste man vil have på er shorts og en t-shirt. Jeg tænker derfor at jeg vil lave en collage snart med inspiration til sommer-business outfits. Mit nye arbejde byder på en masse udfordrende opgaver, og næste step er messe i London. Det glæder jeg mig virkelig til! Og forhåbentlig når jeg også lige at shoppe lidt.

English recap / I wore this outfit the other day when the weather was really nice. I actually wore another shirt to work for a more formal look but changed to this one as soon as I got home. This outfit is a bit to the casual side when it comes to work wear. But I think the little blazer makes up for the sneaks. Besides it goes so well together. Have you noticed the color combination?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...