Så giver jeg endelig lidt lyd fra mig på bloggen igen. I får en opsamling på mine outfits fra de sidste måneder. Der er ikke meget forår og sommer at spore i dem, og selvom nogle af billederne er fra vintermånederne, så har vejret bare ikke været helt med os her i foråret. Det er først rigtigt her i maj at vi har haft virkelig lækkert vejr, ja faktisk bikini-vejr nogle dage. Glæder mig til snart at poste nogle outfit billeder med bare arme og ben, eller blot bare fødder. Vinterfrakkerne er nu officielt pakket væk hjemme hos mig, men vi skulle altså helt ind i maj måned før det skete. Mine outfit favoritter denne gang må være nr. 3 og nr. 5. Hvilke er jeres favoritter? Det er altid skægt at høre.

English recap // I’ve collected some of my latest outfits above. They look quite wintery and eventhough a few of them are from the winter many of my outfits are actually from Spring. As we reached May the weather finally changed to the better. We actually had some days where I could lie outside in a bikini sunbathing. So nice! Can’t wait to show you some outfits with bare arms and legs, or event just bare feet. Which of the above outfits are your favorites? I think mine must be number 3 and 5.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...