For tiden får jeg klart opdateret min Instagram meget oftere end min blog – det er rart når jeg har så travlt, og forsømmer bloggen lidt, at jeg kan dele lidt på Instagram mens jeg er på farten. Den sidste tid har blandt andet budt på hjemmetræning, sko shopping, lækre drinks på Comwell Korsør og tapas med søde piger. Har også fået brugt mine hair extensions fra Irresistible me. Jeg elsker at de giver så meget fylde til mit hår. Desuden har jeg været med i en sjov artikel i Woman, vundet Slagelse kommunes studiepris for et projekt sammen med en medstuderende (kun lidt stolt) og så har jeg været i fitness, hvilket jeg ellers har forsømt i over en uge nu. Må der ind i weekenden! Hvis I har lyst til at følge lidt med i mine små travle hverdagsøjeblikke, så kan I finde mig som byjennip.

English recap / Since I’m so busy at the moment it is much easier to post something on Instagram more often than on my blog. I have shared some of my latest Instagram moments with you here. These moments have included both new shoes, mojitos, tapas and some workouts both at home and at the gym. If you wanna follow along you can find me as byjennip.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...