Jeg plejer jo egentlig at dele et Instagram recap her inde i ny og næ, men nu tænkte jeg at jeg istedet bare ville komme med en lille opfordring til at følge mig hvis I har lyst. Jeg kan findes som @byjennip. Som I måske har kunnet fornemme, så har jeg ret travlt for tiden, og nogle gange kan det være svært at følge med. Derfor er det også nogle gange nemmere at følge med på Instagram og Snapchat. Det gør jeg selv rigtig meget hos andre bloggere, netop fordi jeg ikke får taget mig tiden til at sidde og læse blogs hver dag.

Nu er det heldigvis weekend lige om lidt, og det er der jeg har bedst tid til at opdatere bloggen, så I skal nok snart få et outfit post. Jeg er lige nu også ved at skrive et længere indlæg om min uddannelse til designteknolog. Jeg har gennem tiden fået en del spørgsmål omkring min uddannelse, så jeg tænkte jeg ville forsøge at samle det mest relevante i et informativt indlæg. Nu vil jeg gøre mig klar og smutte afsted på arbejde. God weekend alle sammen.

English recap / Just wanted to check in with a little reminder to follow me on Instagram and Snapchat for daily updates. I’m really busy at the moment so I often only update my blog twice a week. Fortunately the weekend is just around the corner so I’ll definitely have time to update my blog again. 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...